Jouluiset matkat

Arkihuolesi kaikki heitä ja tule mukaan

Jouluiselle Bussiretkelle

Joulun tunnelmaa Liutun Maalaistalossa

Teiskon Viitapohjassa sijaitseva Liutun Maalaistalo on jouluisen lähimatkan mainio kohde. Tunnelmallisessa pirtissä vietämme leppoisan ohjelmatuokion tuttujen joululaulujen parissa ja nautimme retken hintaan sisältyvät kahvit leivonnaisineen. Vanhan ajan joulua huokuvassa maalaistalossa on aikaa tutustua myös lahjatavarapuotiin sekä vanhojen esineiden kauppaan. Kiireettömän retken kesto on kolmesta neljään ctuntiin. Matkanjohtajana ja viihdyttäjänä toimii Juhani Viita.

Eerola – Pappilanniemi – Hukianhovi – Vähäjärvi - Haapaniemi

Puolipäiväretkien tarjonta hakee monipuolisuudessaan vertaistaan. Eräjärven Eerola, Valkeakosken Pappilanniemi, Vesilahden Hukianhovi, Hauhon Vähäjärvi ja Sastamalan Haapaniemi sijaitsevat jokainen vajaan tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Ruokavaihtoehtoina ovat puuroateria tai perinteinen jouluateria. Tunnelmallinen joulujuhla Juhani Viidan johdolla täydentää kokonaisuuden. Puolipäiväretket kestävät viidestä kuuteen tuntiin ja niihin sisältyy matkan aikana aina yksi yllätyskohde.

Neljän kirkon kierros ja pappilan pidot

Jouluisella kokopäiväretkellä kierrämme Näsijärven. Ajelemme läpi mielenkiintoisten maisemien ja kertaamme seutukuntien vaiheita entisyydestä nykyhetkeen. Vierailemme Kurun kirkossa ja näemme kolme muuta kirkkoa reitin varrella. Rajaniemen Lomakeskuksessa Virroilla nautimme runsaan jouluaterian ja vietämme iloisen pikkujoulujuhlan hahmokoomikko Heittolan ja matkanjohtaja Juhani Viidan johdolla. Sitten vielä torttukahvit ja lähdemme paluumatkalle, jonka kruunaa vierailu Teiskon Viinissä. Ostosmahdollisuus. Retki kestää kahdeksasta yhdeksään tuntiin.