Hyvä nettilehden lukija!

Pirkanmaata pitkin poikin -lehti ilmestyi 44-sivuisena paperiversiona kesällä 2020. Tähän nettilehteen on poimittu kolmannes sisällöstä täydennettynä kymmenellä YouTube -videolla. Julkaisu on tarkoitettu iloksi ja virkistykseksi erityisesti varttuneille, mutta mielihyvin kaikki muutkin ovat tervetulleita julkaisun pariin

Valtakunnallinen Taiteen edistämiskeskus on tukenut tämän lehden julkaisua, mistä esitän lämpimän kiitoksen. Kiitän puolisoani Annea, joka on toiminut ”hovivalokuvaajana” kiertäessämme Pirkanmaan kyliä, kuntia ja kaupunkeja.

Kiitän sydämellisesti myös kaikkia muita, jotka ovat lehden tekoon osallistuneet.

Tämän nettilehden tai sen osan käyttö painotuotteena, monisteena tai äänitteenä on tekijänoikeuslain nojalla kielletty. Sen sijaan julkaisun tai se osien käyttö muutoin, erityisesti ikäihmisten virkistystoiminnassa on mielihyvin sallittua.

Mukavia hetkiä lehden parissa toivotellen Juhani Viita

pirkanmaa pitkin poikin 2020 nettilehti s1
Tilaa 44-sivuinen paperilehti itsellesi tai lahjaksi hintaan 10 € (sis. toimituskulut). Lähetä postitustietosi tai lahjalehden saajan postitustiedot osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Nettilehden sivut avautuvat isommiksi vasemalta valikosta