Luennot

Hyvinvointia hyvästä hengestä ”Tsemppi-luento”

Virtu SM2005

Juhani Viita on pitkän linjan urheiluvalmentaja ja kokenut ryhmävetäjä. Hänen ”tsemppiluentonsa” tarjoaa näkemyksiä, ideoita ja työkaluja ihmisenä kasvuun, hyvinvointiin ja yhteishengen kulmakiviksi.

Sanankäytön taitaja innostaa kuulijat rentoon vuorovaikutukseen arvojen, tavoitteiden ja asenteen merkitystä yksilön tai yhteisön kannalta työssä, kisakentillä, järjestöissä ja arkielämässä.

”Elämä laajenee tai kutistuu oman rohkeutemme mukaan.”
-Anais Nin

Juhani Viidalla on 40 vuoden kokemus valmennuksesta yksilö- ja joukkueurheilussa. Hän on ollut mukana mm. Suomen miesten lentopallomaajoukkueen valmennustiimissä ja hänen valmennettavansa ovat menestyneet yleisurheilussa ja lentopalloilussa nuorten ja aikuisten sarjoissa niin kotimaan kentillä kuin kansainvälisestikin. Miesten lentopallomaajoukkueen pelaajista Urpo Sivula on ollut Viidan valmennuksessa viisi vuotta. Yleisurheilijoista valmennettaviin on kuulunut mm. takavuosien menestyksekäs korkeushyppääjä Jouko Kilpi (MM-kisaedustus 1983, useita Suomen mestaruuksia).

Valmentajana saavutuksina Juhani Viidalla on mm. lentopallossa A-poikien Sm-kulta (2005, VirtU), naisten Suomen Cupin hopea (2011, OrPo) ja naisten Mestaruusliigan hopea (2011, OrPo).

Valmentamisen lisäksi Juhani Viita on työskennellyt kunnallisvirkamiehenä ja yrittäjänä nuorisotyössä, sosiaali- ja terveysalalla sekä viihteen parissa. Viita asuu Tampereella puolisonsa kanssa ja heillä on neljä aikuista lasta.


Juhanin matkoja maailmalla esitelmä 900px

Juhanin matkoja maailmalla

Historian hetkiä, kansojen kohtaloita, luonnonihmeitä ja maailman metropoleja. Kaikkea tätä ja paljon muutakin sisältää yli 60 maassa matkailleen Juhani Viidan vetämä ohjelmakokonaisuus. Kymmenet kuvat ja tarttuvat tarinat rytmittävät mielenkiintoista matkaa maailmalle.


Pirkanmaa pitkin poikin esitelmä 900pxPirkanmaata pitkin poikin – maakuntamatka kuvin, sanoin ja sävelin

Maakuntamme historian hetkiä, henkilökuvia, mainioita maisemia ja kiinnostavia kohteita. Kaikkea tätä ja paljon muutakin sisältää yli 60 vuotta Pirkanmaalla asuneen ja vaikuttaneen Juhani Viidan vetämä ohjelmakokonaisuus. Kymmenet kuvat, tarttuvat tarinat ja musiikki rytmittävät mielenkiintoista matkakertomusta pitkin poikin Pirkanmaata.